perjantai 9. tammikuuta 2015

Purjo

Otsikko ei viittaa siihen kasvikseen, vaan oksentamiseen. Yrjö, purjo, laatta, oksu mitä näitä nimiä on. En edes vaivautunut avaamaan kalenteriani ja katsomaan milloin viimeksi olen oksentanut, koska voin melkein väittää että siitä on reilut 4kk. Mutta tänää en vaa kestänyt. 

Pääsin kotiin myöhään ja äiti oli tehnyt jotain kalaruokaa, otin sitä vähäsen ja söin hänen silmiensä alla, olin viimeksi syönyt aamulla 3 pientä 20 kalorin keksiä, joten sain nyt vähän  syödä. Mutta siinä mun silmieni edessä oli sipsipussi. Ja oon kuolannut sipsien perään jo jonkin aikaa. Otin siis kaksi lautasellista niitä (tuli ahmimiskohtaus) eli yhteensä about puolet pussista, eli noin 550 kcal. Ja dippiäkin otin! Sitten iski kamala morkkis ja sattui mahaan. Menin 'suihkuun' ja tein temppuni ja sain jotakin ulos. Ja nyt on taas järkyttävän väsynyt ja turvonnut olo. 

Huomasi taas kuinka se mahalaukku kutistuu eikä kestä samaa määrää ruokaa kuin ennen. Virheistä oppii ja toivottavasti en tee tätä virhettä uudelleen. 

2 kommenttia:

  1. Ite kans söin tänää pizzaa niin en jaksanu ku puolet ku maha oli niin täys.Ihanaa ku kutistuu nii ei jaksa syödä:)

    VastaaPoista